Velg visning:
Du har valgt:

Baderom

Badekar sett ovenfra med fokus på badekarbro i sort bambus. Bilde

Vi har mange fristelser til ditt baderom. Du kan enkelt fornye og freshe opp badet ved å bytte ut håndkle, kluter, baderomsmatter og tilbehør. Vi har mange ulike tilbehørsserier til badet slik at du kan få samme stilen i alle detaljene. Våre baderomstekstiler er myke og har god absorberingsevne. Topp kvalitet sikrer lang levetid på både håndklær, kluter, baderomsmatter og morgenkåper.

 

Gi deg hverdagsluksus med håndklær i egyptisk bomull eller tull deg inn i en god og romslig morgenkåpe med frotté på innsiden. 

Velg farger som harmonerer

Vi har stort utvalgt i farger, og du kan velge blant ensfargete og mønstrede tekstiler til ditt bad. Det må ikke være samme farge på alle håndklærne, kombiner gjerne med ulike fargetoner. Velg fargetoner som passer sammen slik at alt matcher. Du får inspirasjon og ideer i våre bilder og du kan også følge oss på Instagram for mer inspirasjon.
Ikke gjem dine flotte håndklær i baderomsskuffen, brett de pent og legg de i en åpen hylle eller kjøp en stige i bambus som du kan bruke som håndkletørker. Da er håndklærne lett tilgjengelig og en del av interiøret på baderommet.  

Fokus på kvalitet og miljø

Alle våre bomullsprodukter etterlever kravene til Oeko-Tex standard 100 (Trygge tekstiler) og våre økologiske produkter er laget av GOTS-sertifisert bomull, et kvalitetsmerke med sporbarhet i alle ledd.
 

Les merVis mindre...
Halvor Bakke Gio brett
20+ på lager
429,-