Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Personvernerklæring

1.Innledning

Norsk Dun - Norvigroup er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon eller kjøpshistorikk.

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Kontaktinformasjon
Norvigroup AS, organisasjonsnummer 985 215 294
Kjærlighetsstien 1, 1850 Mysen
E-post: post@norvigroup.no 

2. Hvilke personopplysninger har vi om deg

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, kan vi ha ulike opplysninger om deg. Vi mottar personopplysninger direkte fra deg når du:

  • Besøker oss og handler på norskdun.no
  • Oppretter en brukerprofil
  • Melder deg på nyhetsbrev
  • Gir et av produktene våre en anmeldelse via nettsiden
  • Er i dialog med vår kundeservice
  • Deltar i undersøkelser eller konkurranser

Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du oppretter en brukerkonto eller bestiller i vår nettbutikk,
som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Kjøpsinformasjon: Informasjon vi får når du kjøper produkter fra oss, som hva du har kjøpt. Alle som handler via vår nettbutikk, får opprettet en Min Side med oversikt over dine tidligere kjøp. 

Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med vårt kundesenter, som eposter sendt mellom oss. Om du har meldt deg på vårt nyhetsbrev så lagrer vi din e-postadresse.

Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der. 

3. Hva bruker vi personopplysningene til

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:
 

Netthandel: Vi bruker opplysninger for å gjennomføre ditt kjøp av varer, bl.a. for å sende deg varene, motta betaling og lagre kjøpshistorikk.

Opprette brukerkonto: Vi bruker opplysninger når du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og for at du kan se din kjøpshistorikk.

Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

Nettstedstatistikk: Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på norskdun.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted.

Markedsføring: Vi bruker både anonymiserte data og personopplysninger til markedsføring, i samsvar med gjeldende lovgivning. Disse aktivitetene inkluderer markedsføring av tjenester, herunder til å lage målgrupper, tilpasse markedsføringen til dine behov og til å sende ut nyhetsbrev med inspirasjon og tilbud på norskdun.no. Dersom du ikke lengre ønsker å motta markedsføring fra oss kan du når som helst melde deg av nyhetsbrevene våre.

Hvorfor har vi lov til å behandle dine personopplysninger?
Etter personvernlovgivningen plikter vi å basere vår behandling av personopplysninger på et lovlig behandlingsgrunnlag. Vår behandling av personopplysninger skjer med grunnlag i et eller flere av disse grunnlagene:

  • Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg.
  • Behandlingen er nødvendig for formål knyttet til en berettiget interesse som forfølges av oss, betinget av at dine interesser eller grunnleggende rettigheter og friheter ikke går foran og krever vern av dine personopplysninger.
  • Du har gitt ditt samtykke til behandlingen av dine personopplysninger til ett eller flere spesifikke formål.
  • Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse vi er underlagt.

4. Hvem deler vi personopplysninger med

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern.
 

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, med unntak av våre samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, herunder bl.a. Posten Norge for frakt av varer og bl.a. Klarna for betalingsløsning. Ved å handle via norskdun.no forplikter du deg til Posten Norge og Klarna sine vilkår, samt våre kjøpsvilkår. Alle korttransaksjoner og betalingstransaksjoner skjer eksternt hos autorisert leverandør.
 

Vi vil kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.
 

Vi benytter oss av IT-leverandører innenfor EØS. Hvis vi overfører personopplysninger ut av EØS, sørger vi for å sikre personvernet gjennom inngåelse av kontrakter. Du kan be om mer informasjon eller en kopi av sikkerhetsmekanismene vi bruker for å sikre overføringen av opplysningene.
 

5. Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Under er en oversikt over hvor lenge vi lagrer dine opplysninger:

Vi lagrer transaksjoner og betalingsinformasjon i 5 år i henhold til bokføringsloven.

6. Dine rettigheter

Du har rett til innsyn eller utlevering av de personopplysninger vi har registrert om deg og vi ber deg kontakte oss dersom du ønsker dette. Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har lagret om deg ber vi deg ta kontakt med oss på post@norskdun.no.
 

Ved ønske om sletting av personopplysninger ber vi deg ta kontakt med oss på post@norvigroup.no.

7. Cookies

Vi bruker informasjonskapsler, web beacons og lignende teknikker (vanligvis kalt "cookies") for å forbedre din opplevelse hos oss. Vi bruker cookies på vår nettside og i våre webtjenester. Her forklarer vi hvordan vi bruker cookies, og hvilke valg du kan gjøre når det gjelder våre cookies.

Hva er cookies?
Cookies er små tekstfiler bestående av bokstaver og tall. Disse sendes fra våre eller våre partneres webservere og lagres på din enhet som vist nedenfor. 
 

Vi benytter forskjellige cookies:
Sessionscookies er en midlertidig informasjonskapsel som opphører når du lukker nettleseren eller appen din.
Permanente cookies er informasjonskapsler som forblir på datamaskinen din til du sletter dem, eller de utløper.
Førstepartscookies er informasjonskapsler angitt av nettstedet du besøker.
Tredjepartscookies er informasjonskapsler angitt av en tredjepartsside.
Web beacons er små, gjennomsiktige, grafiske bilder som kan finnes i e-post vi sender til deg.
Lignende teknikker er teknikker som lagrer informasjon i nettleseren eller enheten din på en måte som ligner på informasjonskapsler og web beacons.

Hvorfor bruker vi cookies
De cookies vi bruker forbedrer vanligvis de tjenestene vi tilbyr deg. 

Generelt kategoriserer vi våreinformasjonskapsler og deres bruk som følger:
Nødvendige cookies er absolutt nødvendige for å kunne tilby våre grunnleggende tjenester, for eksempel våre betalingsmåter eller vår kundeportal.
Våre tjenester vil ikke fungere uten disse informasjonskapslene.
Analysecookies gir samlet analytisk informasjon om bruken av tjenestene våre.
Funksjonscookies gir oss mulighet til å lagre innstillinger som språkvalg, og om vi skal ferdigutfylle dine opplysninger eller ikke.
Uten denne typen informasjonskapsler vil vi ikke kunne skreddersy våre tjenester i henhold til dine ønsker.
Sikkerhetscookies gjør våre tjenester og dine personopplysninger trygge og sikre ved å hjelpe oss med å oppdage svindel og beskytte dine personopplysninger.
Siden dette er en viktig del av tjenestene våre, er disse informasjonskapslene nødvendige.
Reklamecookies gjør det mulig for oss å rette relevant markedsføring til deg.

Hvordan kan du kontrollere bruken av cookies
Din nettleser eller enhet lar deg vanligvis endre innstillingene for bruk og omfang av cookies.
Gå til innstillingene i nettleseren eller på enheten din for å lære deg mer om hvordan du justerer innstillingene for cookies.
Du kan for eksempel velge å blokkere alle cookies, godta bare førstepartscookies eller slette cookies når du lukker nettleseren din.
Vær oppmerksom på at noen av våre tjenester kanskje ikke fungerer hvis du blokkerer eller sletter cookies.

8. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.

9. Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:
 

Spørsmål angående personvern kan rettes til: post@norvigroup.no
 

Du kan også kontakte datatilsynsmyndighetene om du har innsigelser eller klage på hvordan vi forvalter dine personopplysninger.