Velg visning:
Du har valgt:

Håndklær

Bunke med håndklær fra Halvor Bakke i serien La Grave og Verbier. Bilde

Velg farger som harmonerer

Vi har stort utvalg i myke badehåndklær, gjestehåndklær og kluter. Topp bomullskvalitet sikrer lang levetid vask etter vask. Vi har stort utvalgt i farger, du kan velge blant ensfargete og mønstrede tekstiler til ditt bad. Det kan være fint å kombinere ulike farger på håndklær og kluter, velg farge og mønster som passer hverandre. Ikke gjem dine flotte håndklær i baderomsskuffen, brett de pent og legg de i en åpen hylle eller heng de opp slik at de blir en naturlig del av interiøret.

Alt fra gjestehåndkle til strandhåndkle

Vi har mange størrelser og design på våre håndklær. Ønsker du en dempet farge som gir ro på badet, eller ønsker du å live opp badet med sterke farger og mønstre? Hos oss finner du stort utvalg i farger og ulike kvaliteter. Vi har fokus på kvalitet og miljø, derfor etterlever alle våre bomullshåndklær kravene til Oeko-Tex standard 100 (Trygge tekstiler). Alt for å sikre fokus på kvalitet og miljø.

Gavetips 

Håndklær er en fin gaveidè til en som har alt. Vi har eksklusive håndklær i egyptisk bomull som løfter et hver bad til nye høyder. Håndklærne er veldig myke og de gir en følelse av luksus som alle fortjener. 

Håndkle til barn

Vi har også håndklær til barn og baby i høy kvalitet. Vi har stort utvalg i farger og har fine motiv med blant annet. Håndkle, poncho og hettehåndkle til barn finner du her.

Les mer...Vis mindre...