Velg visning:
Du har valgt:

Putevar

Putevar fra Borås Cotton i mørke farger

 

Sov godt på putevar i bomull, lin, percale eller sateng. Komfort og en god natts søvn står alltid i fokus, putevarene er selvfølgelig kun i naturlige materialer.

 

Putetrekk til hotellpute eller til de aller minste

Hos Norsk Dun finner du stort utvalg i både ulike kvaliteter og farger på putene. Enten du er ute etter hverdagsluksus i sateng eller myk økologisk bomull. Stort utvalg i størrelser og fasonger sørger for at du finner dine favoritter her. Det er fint å kombinere ulike størrelser, mønstre og farger slik at du får den stilen du ønsker på soverommet.  

Finn din stil

Ved å bytte putetrekk kan du enkelt forandre stilen på soverommet. Det kan også være fint å variere trekk ut ifra om det er sommer eller vinter. Noen sverger til sateng eller bomull på sommeren på grunn av at det virker svalt og avkjølende. Mens flanell for mange er en favoritt når det er kjøligere i luften.

 

Vi har putevar i mange størrelser, du finner både 40x160, 45x50, 50x70, 50x90, 60x80, 70x100. Så her finner du både pølleputer, hotellputer og ulike andre pynteputestørrelser. Vi har selvfølgelig også innmat til putetrekkene. 

 

Det er fint å variere med puter i ulike størrelser i senga, og ved å mikse og matche farger og mønstre kan du skape akkurat din stil på soverommet. Våre putetrekk fås i ulike tekstiler slik at du kan få det utrykket du ønsker på rommet. Bomull, lin, ull eller velour – Alt for enhver smak. Du kan også få matchende sengeteppe. 
 

Les mer...Vis mindre...