Velg visning:
Du har valgt:

Sengetøy

Ferdig oppredd seng med Exo sengesett i sateng fra Halvor Bakke
 
Hos oss finner du et stort utvalg av sengetøy. Du kan velge mellom sengetøy i bambusbomull, percalekreppflanell og sateng. Vi har også mange sengesett til baby og barn, selvfølgelig kun i naturlige materialer. Komfort og en god natts søvn står alltid i fokus hos oss. 

Sengesett i mange farger og mønster

Noen liker sterke farger og andre vil ha duse farger på sengetøyet. Uansett om du velger sengetøy som er mykt, glansfullt, svalende eller lunt så vil alltid garnet være bomull av god kvalitet eller lin med lange fibre. Uansett hvilken stil du liker så er vi sikker på at du finner noe du liker hos oss.

Norsk Design

Hos Norsk Dun finner du kjente merkevarer som Turiform, Borås Cotton, Halvor Bakke og Tone Kroken – De har hver sine unike uttrykk og design på sengetøyet. 

Dynetrekk til både enkel- og dobbeldyne

De fleste av våre dynetrekk finnes også til dobbeldyne. Vi vet at det er mange der ute som liker å dele dyne med sin kjære, så her kan vi friste dere med stort utvalg i dynetrekk til stor dyne også. Du kan bruke filtrering på nettsiden vår og velge størrelse 200x220, da får du kun opp sengetøy til dobbeldyne. 

King size sengetøy

I enkelte design fra Halvor Bakke og Borås Cotton får du også sengesett i størrelsene 240x220 og 260x240 cm. Dobbeltsengetøy i ekstra store størrelser blir stadig mer populært, og vi jobber stadig med nye design i disse størrelsene.

Fokus på kvalitet og miljø

Alle våre bomullsprodukter etterlever kravene til Oeko-Tex standard 100 (Trygge tekstiler) og våre økologiske produkter er laget av GOTS-sertifisert bomull, et kvalitetsmerke som gir sporbarhet i alle ledd. Her kan du lese mer om våre sertifiseringsordninger.

Les mer...Vis mindre...