Velg visning:
Du har valgt:

Putetrekk til pynteputer

Pynteputer i 100 % bomull fra Gustav Ovland i 4 delikate farger

 

Vis hvem du er ved å forme hjemmet etter din egen smak. Våre puter har forskjellige egenskaper og uttrykk, velg din favoritt blant pynteputene! 

 

Her finner du sofaputer i mange farger, både mønstrede og ensfarget. Vi kan også friste med skinnputer og tøffe kelimputer fra Rebell. Bland ulike tekstiler og størrelser og skap din stil hjemme. 

Pynteputer i sofa

Det er utrolig hvor mye forandring du kan gjøre i sofaen ved bare å bytte pynteputetrekk. Mange ønsker også å bytte stil utifra hvilken sesong man er i.

 

Den vanligste størrelen på pynteputer er 50x50 cm. Vi synes det er fint om man mikser ulike størrelser og tekstiler slik at man får litt variasjon. Hos Norsk Dun får du putetrekk i 11 ulike størrelser og en rekke ulike tekstiler. Miks velour, skinn, lin og bomull i dine favorittfarger slik at du skaper din egen stil hjemme. 

 

Pynt med puter i senga

Det er ikke kun i stua du kan pynte med puter. Vi elsker å ta med pynteputene inn på soverommet og style sengen med noen myke og gode puter. Trenger du inspirasjon til hvordan style med pynteputer? Ta en titt her for stylingtips.

 

Våre putetrekk selger uten innmatsputer, men vi har innmatsputer til alle størrelsene som vi produserer selv her på fabrikken i Mysen. 

Les mer...Vis mindre...