Halvor Bakke Wellington putetrekk

Ø23x70 Sort / Black

Varenr:114253
Halvor Bakke Wellington putetrekk Ø23x70 Sort / Black Halvor Bakke Wellington putetrekk Ø23x70 Sort / Black Halvor Bakke Wellington putetrekk Ø23x70 Sort / Black Halvor Bakke Wellington putetrekk Ø23x70 Sort / Black Halvor Bakke Wellington putetrekk Ø23x70 Sort / Black
Farge variantSort / Black
Størrelse
449,-
-+
20+ på lager

Fast fraktpris kr. 75,- Gratis over 1 000,-

2-4 dager levering med Posten

Betal enkelt med Klarna eller VIPPS

Wellington pølleputetrekk er luksuriøst og lekkert og er perfekt match til alle design i Bedtime Story by Halvor Bakke. Velourprogrammet er i 100 % bomull og i flere vakre farger som kompletterer den oppredde sengen og gjør den akkurat så fin som den fortjener å være. I samme design finnes det hotellputetrekk samt et deilig og raust sengeteppe – Wellington velourkolleksjon gir i sin helhet et stramt og eksklusivt uttrykk.


 

Produktinformasjon

  • 100% bomull
  • Størrelse Ø 23x70 cm
  • Har tilhørende hotellputetrekk og sengeteppe
  • Fås i flere farger
  • Innmatspute må kjøpes separat
  • Hotellputetrekket er en del av Halvor Bakkes kolleksjon Bedtime Story


Velur er en tekstil med en litt pusete og myk overflate som egner seg godt til interiørtekstiler som sengetepper og puter. Det er en gammel vevteknikk og er slitesterk og finnes i mange kvalteter. Alle våre velurer er i 100% bomull og finnes i mange forskjellige farger som gjør den til en stilmessig kamelon.

Du har også sett på: