Skap vårstemning på soverommet

Nå har vårnyhetene kommet inn på lager og vi kan friste med mye lekkert fra Halvor Bakke, Turiform og Borås Cotton.

 

Fyll de varme vår- og sommernettene med svale og myke tekstiler - fra deilig bomullssateng eller svalende bambus. Kolleksjonene gir et friskt pust på soverommet. Kryp inn under dyna i sengetøy som gir deg ro og velvære.

Vårens nyheter fra Halvor Bakke

 

Halvor Bakke Bedtime Story sengesett

 

2 nye design fra Halvor Bakke i vår

Vi kan friste med 2 nye sengesett fra Halvor Bakke Bedtime Story. Vrengen sengetøy har inspirasjon fra Sør- Afrika med sine varme farger og fine mønster. Bomullssatengen er som vanlig i topp kvalitet TC400, så her loves en myk opplevelse når du legger deg for natten. Det andre designet heter Exo og er i jaquardvevet sateng. Kjempelekker med sitt subtile mønster, den kjennes myk mot huden og gir den mest eksklusive følelsen på den oppredde sengen - det oser boutique hotell og utsøkt eleganse.

 

Vi ønsker også å trekke frem sommerfavoritten fra i fjor fra Halvor Bakke, nemlig Bloubergstrand i vevd krepp. Kreppsengetøyet har klassiske blå striper og passer perfekt når våren og sommeren melder sin ankomst.

100 % lin er sommerens favoritt

For deg som ønsker et lett sengeteppe kommer Halvor Bakke med et i 100 % lin med tilhørende pyntepute. Ramsholm sengeteppe og pute har frynser på kortsidene og de er i en fantastisk linkvalitet. Sengeteppet faller fint på sengen og svøper seg naturlig over dynene på sengen. Det deilige med lin er at materialet har fin struktur og dempet glans, og er i nydelig kontrast til tekstilen på sengetøyet. Det gir et avslappet og lunt, men likevel elegant og eksklusivt inntrykk.

 

Halvor Bakke kolleksjon for Norsk Dun

Sikre deg nyhetene fra Halvor Bakke her

Turiform vårnyheter til soverom

 

Vårens nyheter fra Turiform har friske farger i grønt og lilla

 

Vår- og sommerkolleksjonen til Turiform har denne sesongen overvekt av myke og rolige farger. Naturelementer hører fortsatt med i trendbildet og du kan velge blomster og bladmotiver i både duse og sterke farger - Alt med et skandinavisk fotavtrykk.  

 

Vi bringer elementer fra naturen inn på soverommet og fargene er naturlige og delikate. Ulike nyanser av grønt, lavendel og gult skaper en følelse av både friskhet og ro. Du finner motiv fra blomster og planter, striper og ensfarget tekstil i vårens trendfarger. 

 

Lilla sengetøy fra Turiform er vårens nyhet

Sikre deg nyhetene fra Turiform her

Borås Cotton vår 2023

 

Borås Cotton sengetøy i vårens farger, sateng

 

Klassisk stil på soverommet

Borås Cotton har flere myke favoritter denne våren i lekre design. Her finner du både ensfarget, blomstete og sengetøy med striper. Arosa sengesett i sateng kommer med 2 ulike print på forside og bakside, en lekker bisekant rundt både dynetrekk og pute binder det hele sammen. For deg som ønsker et lyst sengesett til våren så har vi Sky som er hvitt med en nydelig dobbel ramme i overlock-søm. Fargene på sømmen kommer i grå og beige og passer inn på et hvert soverom. Er du ute etter romantikk og fine blomsterprint så har vi Adria sengesett som gir deg en sommereng på soverommet.

 

Alle sengesettene kommer til både enkel- og dobbeltdyne og alle er i bomullssateng. 

 

Klassisk sengetøy i fine mønster og farger fra Borås Cotton

Kjøp sengetøy fra Borås Cotton her