Seng oppredd i dundyne og dundyner fra norsk dun

Vi lager god søvn på norsk jord

Norsk Dun er Norges største produsent og leverandør av dunprodukter med fabrikk og lager på Mysen. Vi er stolt av å kunne si at vi har jobbet med dun siden 1939, og helt siden da har faglig kompetanse vært nøkkelen til våre gode kvalitetsprodukter. Å ha en sirkulær og bærekraftig tankegang har vært viktig for Norsk Dun helt siden starten. All dun vi benytter er biprodukt fra matproduksjon. Vi henter andedun av typen muscovy, fra Frankrike, der de spiser masse and, mens gåsedun hentes fra Polen, der man spiser mye gås. Sirkulært, biologisk og bærekraftig.

 

Vi er også spesialist på design og utvikling av tekstilprodukter til soverom og bad. Vi har flotte og unike kolleksjoner i høy kvalitet med kjente designere som Halvor Bakke, Tone Kroken og Gustav Ovland. Tekstilene designes og produktutvikles i Norge av vårt designteam og produseres i utlandet. Andre merkenavn som du finner hos oss er blant annet Turiform, Borås Cotton, Out&About og Rebell.

 

Med kortreiste og bærekraftige produkter er vi stolte av det vi driver med. Vi er en del av konsernet Norvigroup som er Skandinavias største produsent og grossist innen bedding med produksjon, lager og salg i flere land. Vi eier hele prosessen fra idé til produksjon og er en pioner på miljø- og produktsertifiseringer.

 

Kontaktinformasjon:

Norvigroup Norsk Dun AS
Kjærlighetsstien 1
1850 Mysen

post@norskdun.no
Tlf.: +47 69 89 43 00

 

Kontakt kundesenter

Les mer om vår historie her