Seng oppredd i dundyne og dundyner fra norsk dun

Vi lager god søvn på norsk jord

Norsk Dun er Norges største produsent og leverandør av dunprodukter med fabrikk og lager på Mysen. Vi er stolt av å kunne si at vi har jobbet med dun siden 1939, og helt siden da har faglig kompetanse vært nøkkelen til våre gode kvalitetsprodukter. Å ha en sirkulær og bærekraftig tankegang har vært viktig for Norsk Dun helt siden starten. All dun vi benytter er biprodukt fra matproduksjon. Vi henter andedun av typen muscovy, fra Frankrike, der de spiser masse and, mens gåsedun hentes fra Polen, der man spiser mye gås. Sirkulært, biologisk og bærekraftig.

 

Vi er også spesialist på design og utvikling av tekstilprodukter til soverom og bad. Vi har flotte og unike kolleksjoner i høy kvalitet med kjente designere som Halvor Bakke og Tone Kroken. Tekstilene designes og produktutvikles i Norge av vårt designteam og produseres i utlandet. Andre merkenavn som du finner hos oss er blant annet Turiform, Borås Cotton, Out&About, Rebell og Cozy by Dozy.

 

Med kortreiste og bærekraftige produkter er vi stolte av det vi driver med. Vi er en del av konsernet Norvigroup som er Skandinavias største produsent og grossist innen bedding med produksjon, lager og salg i flere land. Vi eier hele prosessen fra idé til produksjon og er en pioner på miljø- og produktsertifiseringer.

 

Kontaktinformasjon:

Norsk Dun

c/o Norvigroup Norsk Dun AS
Kjærlighetsstien 1
1850 Mysen

post@norskdun.no
Tlf.: +47 69 89 43 00

 

Kontakt vårt kundesenter her

Sertifiseringer

Les mer

Norskprodusert siden 1939

Det er på Mysen det skjer

Design og varemerker

Se våre kolleksjoner

Snill med naturen og deg
Bærekraft i alle ledd

Vi gir deg hotellfølelsen hjemme

Les mer

Gi deg selv en fin start på dagen

Les våre søvntips

Dun er et lite stykke magi
5 grunner til å velge dun

Vi er stolt sponsor av Eventyrlig Oppussing

Les mer