Hotellstemning hjemme hos @villanyhus

Helene Wold sov på Amerikalinjen hotell tidligere i år og ble så forelsket i dundynene og putene som hun sov i. Hun ønsket å investere i god søvn hjemme også - nå har hun skapt den nydelige hotellfølelsen på sitt eget soverom med de samme dynene og putene. 

Foto og styling: Helene Wold, @villanyhus

0Helene har en nordisk stil i leiligheten og har videreført renheten med beige toner på soverommet - Lekkert & delikat.

0Helene ønsket litt mer støtte til nakken og har derfor valgt medium pute i kombinasjon med lav pute. Da får hun den lille ekstra støtten til nakken - samtidig med at den myke myke følelsen beholdes.

God søvn i ny leilighet

Du kjenner kanskje Helene Wold som @villanyhus? Hun var en av finalistene i katagorien Moderne hjem i år. Hun har akkurat flyttet inn i ny leilighet og ønsket å skape den gode hotellfølelsen på soverommet med myke tekstiler og rolige farger. 

 

Hun plukket ut sengetøy fra Halvor Bakke i egyptisk bomull. Sengesettet er hvitt med en delikat beige ramme rundt både dynetrekk og putevar. Sammen med pøllepute i velour fra Halvor Bakke og bomullspledd fra Rebell ble det tidløst og elegant. 

 

Extra Luxury gir deg 5 stjerners følelsen

Dundynene og dunputene er fra hotellkolleksjonen til Norsk Dun - Serien heter Extra Luxury og dynene er fylt med 100 %  muscovydun. Helene valgte dynen i medium tykkelse, denne tykkelsen passer fint hele året til soverom som er godt isolert. Sover du derimot i eldre hus, eller har vindu på vidt gap på vinteren bør du velge en dyne som er i kategorien varm. Dyndynen har bæreevne på 800 CUIN, så denne dynen holder godt på varmen samtidig som den puster og kvitter seg med fukt.

 

Putene er fylt med 90% muscovydun og 10 % små fjær. De er myke og luftige - en bestselger som mange hotellgjester spør etter. 

0Hvit og beige er delikate farger som gir ro og velvære på soverommet. Sengesettet St. George fra Halvor Bakke er i egyptisk bomull.
Hotel Collection Extra Luxury dundyner by Norsk Dun
20%

0Med pøllepute får du ekstra støtte i ryggen når du sitter i sengen og leser eller ser på din favorittserien.
Hotel Collection Extra Luxury dunputer by Norsk Dun
20%

0Unn deg selv hotellfølelsen hjemme med dundyner og dunputer fra Norsk Dun

Skap hotellfølelsen hjemme du også