Dunkolleksjonen Dozy kombinerer Skandinaviske designtradisjoner med den fineste dunen som er sertifisert og sporbar, alt for barnets trygge nattesøvn. Sengetøyet er mykt og vintagevasket i støvete pastellfarger i GOTS sertifisert økologisk bomull. Det hele kompletteres med fine interiørvarer som puter og pledd.

 

Himmelseng i dus grønn ute i hage og inne på soverom. Bilde
 

Konseptet Cozy by Dozy har tatt utgangspunkt i at produktene skal være trygge og universelle og følge barnets livsløp. En sengehimmel er like fin på en liten barneseng som i et tre ute i hagen for å lage en sval plass i skyggen. Vimpler pynter overalt. Håndstrikkede kurver kan brukes til alt fra leker til skrivesaker, og mykt og godt sengetøy liker alle.

 

Jente som står i barnesengen med rosa sengetøy. Bilde
 

Det er føles godt å bruke naturmaterialer til de små, og hva er vel bedre enn ren og ny ull. Pleddene er i 100% ull i nydelige pasteller og luner godt både sommer som vinter – i vugge eller barneseng.

To barn med hettehåndkle på seg og pusser tenner. Bilde
 

Små røvere må vaske seg og pusse tenner i blant også, og med morsomme hettehåndklær kan man lekende lett motivere til kveldsstellet.

 

Cozy by Dozy fasiliterer for det meste, og i kombinasjon med deilige Dozy dun, tilbyr vi den komplette pakken for at de håpefulle små skal sove godt og leke masse.
 

Sertifiseringer og merkeordninger dunkolleksjonen Dozy:

Sertifiseringer og merkeordninger Cozy by Dozy.

Cozy and Dozy

Vi ønsker kun det beste til de håpefulle små, og vi vil at de skal ha det godt døgnet rundt. Sengen skal være lun og trygg og gjerne brukes til både lek, kos og soving.

 

Jente som smiler og sitter i en seng med dyner og puter. Bilde
 

Dun og bomull er begge naturmaterialer som både er helse- og miljøfremmende og bidrar til god nattesøvn og hvile. Det føles i tillegg lunt og trygt å omfavne barnet med en myk og deilig dundyne.
 

I tillegg er de deilige dunproduktene i Dozy kolleksjonen kortreiste, da de produseres i fabrikken vår her på Mysen i Østfold.
 

Alt i sengen er kroppsnært hvilket gjør at produktenes egenskaper og kvaliteter er superviktige og gir skjerpede krav som vi har tatt til et nytt nivå for enda bedre opplevelser. Du skal føle deg helt trygg på at det er kun det beste vi leverer, derfor er det viktig at du har innsikt i hvilke sertifiseringer som er på produktene. Det kommer tydelig frem både på produktene og emballasjen.
 

Jente som sitter i sengen og leser en bok. Dundyner og dunputer fra Norsk Dun. Bilde

 

Dunkolleksjonen Dozy kombinerer Skandinaviske designtradisjoner med den fineste dunen som er sertifisert og sporbar, alt for barnets trygge nattesøvn. Sengetøyet er mykt og vintagevasket i støvete pastellfarger i GOTS sertifisert økologisk bomull. Det hele kompletteres med fine interiørvarer som puter, pledd og vimplet.

Dozy toppmadrass
20+ på lager
1 049,-