Halvor Bakke Westler putetrekk

45x80 Blå / Navy

Varenr:116221
Halvor Bakke Westler putetrekk 45x80 Blå / Navy Halvor Bakke Westler putetrekk 45x80 Blå / Navy Halvor Bakke Westler putetrekk 45x80 Blå / Navy Halvor Bakke Westler putetrekk 45x80 Blå / Navy
Farge variantNavy
Størrelse
120,-Kampanjepris
399,-Ordinær pris
-+
18 på lager

Fast fraktpris kr. 75,- Gratis over 1 000,-

2-4 dager levering med Posten

Betal enkelt med Klarna eller VIPPS

Ullstrikk er mer populært enn noen gang, og i Norge har vi lange tradisjoner med de vakreste ullgensere som vi bruker i den kalde delen av året. Deilige ullpledd og puter er både tradisjonsrikt og tidløst, og designet er inspirert av norske strikkegensere med vakre flettemønster. Et raust ulpledd og en varm pute skaper den lune atmosfæren som varmer inn i hjerterota.

 

Produktinformasjon:

  • 100 % ull
  • Størrelse: 45x80 cm
  • Fås i grønn og marine
  • Tilhørende pledd og sengeteppe
  • Innleggspute kjøpes separat. Artikkelnr: 116583
  • Putetrekket er en del av Halvor Bakkes julekolleksjon Bedtime Story


Ull er en betegnelse brukt om fibre fra sauer eller om hår fra andre dyr som brukes til tekstilproduksjon, f.eks. angora- og kasjmirgeit, kamel og alpakka. Ca. halvparten av verdens ullproduksjon kommer fra merinosauen eller krysninger av denne. Merino ull blir også brukt som betegnelse for alle finere ulltyper. Middels fin ull blir gjerne kalt crossbred eller sjeviot. Ullfibrene er av en slik karaketer at den kan ta opp relativt store mengder fuktighet fra den omgivende luften uten at den kjennes våt. Ull er også den minst brennbare av naturfibrene.

Du har også sett på: