Se alle sengesett fra Halvor Bakke her

Halvor Bakke Bedtime Story

Vi har hatt gleden av å samarbeide med Halvor Bakke i mange år og hans kolleksjon inneholder alt du kan drømme om til soverom og bad for å gi deg den gode hotellfølelsen - hjemme. 

Se hele kolleksjonen til Halvor Bakke

Sengetøy kolleksjon fra Tone Kroken og Norsk Dun

Bohemian Luxury

Unik kolleksjon med sengetøy, sengetepper og hotellputer som oser eksklusivitet og har fokus på godt håndverk og klassiske detaljer. 

Se kolleksjonen fra Tone Kroken her

Turiform bambus sengetøy i lys blå farge

Turiform

Turiform har friskhet med et solid skandinavisk fotavtrykk. Vi har et bredt sortiment til soverom og bad som består av gode basevarer samt nye kolleksjoner i hver sesong. 

Se vår Turiform kolleksjon her

sengesett fra Borås Cotton i myk sateng og fin auberginefarge

Borås Cotton

Borås Cotton bygger på lange tradisjoner innen tekstildesign, og vi har valgt å utvikle det videre med håndtegnede mønstre og vakre detaljer. Gjør det enkelt å lage et vakkert soverom med det lille ekstra.

Se vår kolleksjon fra Borås Cotton her

Dundyner og dunputer fra Norsk Dun som er produsert på Mysen

Skap hotellfølelsen hjemme

Norsk Dun er produsent og leverandør av fantastiske dundyner og dunputer som du kan nyte blant annet på Amerikalinjen, The Hub og Farris Bad – og nå kan du få det samme levert rett hjem til deg. Dunkolleksjonen selges eksklusivt på norskdun.no.

Se hotellkolleksjonen her

STAY by Norsk Dun - Dundyner og dunputer produsert i Norge

Dunkolleksjon som sikrer optimal søvn

STAY dunkolleksjonen sparer ikke på noe – den sikter inn på å gi deg den optimale veiledningen og kunnskapen for å gjøre ditt valg – for det er personlig. STAY fikk i 2022 bransjeprisen for Årets produkt av Designindustrien.

Se STAY kolleksjon her

Dunpledd og dunbagger fra Norsk Dun

Out&About

Fine dunpledd og dunbagger fylt med 90 % muscovydun. Flotte design og freshe farger. 

Se kolleksjon

Sengesett med dyreprint

Nordic Wild

Kolleksjonen inneholder sengesett og pynteputer med fine dyreprint. Det er kunstneren Anita Sletten som har malt de flotte motivene og Anita vet virkelig hvordan hun fanger dyrenes blikk i et nordisk klima. 

Se NordicWild kolleksjon

Rebell pyntepute i beige

Rebell

I vår REBELL kolleksjon finner du de lekreste pynteputer og pledd i fine farger og tekstiler. Myk velour eller resirkulert ull - Du velger for det er du som bestemmer i ditt egen hjem. 

Se vår Rebell kolleksjon her

STAY Happy dundyner og dunputer til barn fra Norsk Dun

Dundyner og -puter til barn

Uthvilte barn er en god investering i livskvalitet for hele familien, og det å sove godt er viktig for barnets utvikling. STAY Happy dundyner og puter har deilig 100 % økologisk bomullstrekk med 90 % klasse 1 ren ny hvit Muscovy dun og 10 % små fjær. 

Se vår dunkolleksjon til barn her

Kolleksjon til soverom og bad for barn

Alt til soverom og bad for barn 

Vi ønsker kun det beste til de håpefulle små, og vi vil at de skal ha det godt døgnet rundt. Sengen skal være lun og trygg og gjerne brukes til både lek, kos og soving. 

Se kolleksjon til barn