Eventyrlig oppussing på Høgevarde

Eventyrlig Oppussing forvandlet hytta på Høgevarde. Her ser dere resultatet.

Nydelig fjellhytte

Norsk Dun er stolt sponsor av Eventyrlig Oppsussing og her ser du bilder fra sesongens siste episode hvor Halvor Bakke og gjengen tok turen til Høgevarde. Her fikk vi gleden av å se en fjellhytte bli forvandlet. Hva passer vel ikke bedre på en fjellhytte enn gode varme dundyner!

 

Foto: Ragnar Hartvig

Et lunt og koselig soverom. Køyesengen er redd opp med varme dundyner fra Norsk Dun og deilig flanellsengetøy fra Halvor Bakke. Perfekt for å krype under og finne roen etter en lang dag.Et lunt og koselig soverom. Køyesengen er redd opp med varme dundyner fra Norsk Dun og deilig flanellsengetøy fra Halvor Bakke. Perfekt for å krype under og finne roen etter en lang dag.

Underetasjen i køyesengen er gjort klar til en liten sovende gjest, med mykt satengsengetøy fra Norsk Dun i nydelig beige farge. Underetasjen i køyesengen er gjort klar til en liten sovende gjest, med mykt satengsengetøy fra Norsk Dun i nydelig beige farge.

Koselig benk på kjøkkenet med grove pynteputer som er fylt med innleggsputer som vi har produsert her på Mysen.  Putene inneholder akkurat passe fjær slik at de ikke bare ser lekre ut, men også gir god støtte i ryggen. Koselig benk på kjøkkenet med grove pynteputer som er fylt med innleggsputer som vi har produsert her på Mysen. Putene inneholder akkurat passe fjær slik at de ikke bare ser lekre ut, men også gir god støtte i ryggen.

Myke tekstiler skaper en varm og innbydende atmosfære i stua, og gir rommet en følelse av komfort og hygge. Tenk deg å komme inn fra en lang skitur og nyte varmen og komforten som denne hytta gir.Myke tekstiler skaper en varm og innbydende atmosfære i stua, og gir rommet en følelse av komfort og hygge. Tenk deg å komme inn fra en lang skitur og nyte varmen og komforten som denne hytta gir.

Produktene som ble vist på Eventyrlig oppussing