Eventyrlig oppussing i Egersund

Eventyrlig Oppussing forvandlet hytta i Egersund. Her ser dere resultatet.

En perle med deilig beliggenhet

Denne uken gikk turen til en helt spesiell "hytte". Under krigen ble det bygd en tunnel som siden den gang familen har eid. De har brukt den som et samlingspunkt for venner og familie. Og det ble virkelig stor forandring etter at Halvor og gutta besøkte de.  

 

Det ble redd opp i en lekker daybed i denne episoden. Produktene fra Norsk Dun denne uken var sengetekstiler fra Halvor Bakke og våre flotte innmatsputer som fikk plass i sofa og stoler.

 

Foto: Ragnar Hartvig

Myke tekstiler til gir den gode stemningen

Forvandlingen av tunnelen fra en rå hule til et funksjonelt og innbydende samlingssteed har vært en imponerende prosess. Med smart design og kreativ bruk av plass, har tunnelen blitt delt opp i ulike soner for kjøkken, spisestue, stue og daybed, alt i én sømløs enhet.

 

Det som virkelig skaper den gode stemningen her, er bruken av myke tekstiler som gir rommet en lun følelse. Tykke ulltepper, myke puter og varme pledd i naturlige farger gir en flott kontrast til de røffe steinveggene. Kombinasjonen av fjellets råhet og de delikate naturtekstilene skaper en balanse som gir rommet både karakter og komfort.

Rommet var ikke til å kjenne igjen etter oppussingen. Lys, grønne planter og myke tekstiler gir en lunhet og den koselige hjemmefølelsen. Lydabsorberende bilder og taksirkler sørger for at det blir bedre akustikk i tunnelen. Rommet var ikke til å kjenne igjen etter oppussingen. Lys, grønne planter og myke tekstiler gir en lunhet og den koselige hjemmefølelsen. Lydabsorberende bilder og taksirkler sørger for at det blir bedre akustikk i tunnelen.

Innerst i tunnelen ble det plass til en stor daybed. Den ble redd opp med grove tekstiler som passet perfekt til tunnelen. Her kan man virkelig trekke seg tilbake og med seg en god bok for en timeout. Det gir underverker for både kropp og sinn.  Innerst i tunnelen ble det plass til en stor daybed. Den ble redd opp med grove tekstiler som passet perfekt til tunnelen. Her kan man virkelig trekke seg tilbake og med seg en god bok for en timeout. Det gir underverker for både kropp og sinn.

Sengen ble redd opp med Sölden hotellpute, pøllepute og sengeteppe fra Halvor Bakke. Denne kolleksjonen er produsert av 65 % resirkulert ull og 35 % andre fibre, noe som bevarer ullens fantastiske egenskaper. 
Fargepaletten, kalt Muldvarp, er i en vakker bruntone.
Sengen ble redd opp med Sölden hotellpute, pøllepute og sengeteppe fra Halvor Bakke. Denne kolleksjonen er produsert av 65 % resirkulert ull og 35 % andre fibre, noe som bevarer ullens fantastiske egenskaper.
Fargepaletten, kalt Muldvarp, er i en vakker bruntone.

Nydelig sofakrok i lyse og delikate farger som gir en følelse av luftighet og åpenhet. Gode innmatsputer sørger for at putene blir ekstra myke og innbydende, og gir samtidig en fantastisk komfort. Det er disse små detaljene som virkelig gjør en forskjell når man ønsker å skape et behagelig og vakkert miljø. Innmatsputene fra Norsk Dun er produsert på fabrikken vår i Mysen. Nydelig sofakrok i lyse og delikate farger som gir en følelse av luftighet og åpenhet. Gode innmatsputer sørger for at putene blir ekstra myke og innbydende, og gir samtidig en fantastisk komfort. Det er disse små detaljene som virkelig gjør en forskjell når man ønsker å skape et behagelig og vakkert miljø. Innmatsputene fra Norsk Dun er produsert på fabrikken vår i Mysen.

Produktene som ble vist på Eventyrlig oppussing