Eventyrlig oppussing på Hitra

Eventyrlig Oppussing forvandlet hytta på Hitra. Her ser dere resultatet.

Totalforvandling av hytte ved Trondheimsfjorden

Hytteeierne ønsket en mer funksjonell og brukervennlig planløsning, med fokus på å forenkle bruken av hytta. Etter flere utvidelser gjennom årene, hadde hytta fått en blanding av byggestiler, og eierne ønsket nå en mer sammenhengende og harmonisk utforming. Med frihet til å være kreative, tok Halvor og teamet fatt på oppgaven.

Produktene fra Norsk Dun denne uken var sengetekstiler fra Halvor Bakke, dundyner og puter fra Norsk Dun og våre flotte innmatsputer som fikk plass i sofa og stoler.

 

Foto: Ragnar Hartvig

Alt for den gode nattesøvnen på hytta også

Vi elsker at soverom blir pusset opp og at gutta gir god nattesøvn til hytteeierne. For en god nattesøvn på hytta er det viktig å ha riktige dyner og puter, og dun er et utmerket valg! Med dundyner og dunputer får man den nødvendige varmen om vinteren, samtidig som dunens naturlige egenskaper gjør den sval og behagelig om sommeren. Dette gir hytteeiere muligheten til å nyte en komfortabel natts søvn året rundt. I tillegg bidrar oppgraderte soverom til å skape et innbydende og avslappende miljø, noe som gjør hytta til det perfekte sted for hvile og avkobling

Her er det redd opp med Exo sengesett fra Halvor Bakke. Sengesettet i jacquardvevet sateng (TC400) av førsteklasses langfibret bomull er mykt mot huden med et delikat mønster. Perfekt for alle årstider på hytta – en fryd for øyet og en glede å sove i.Her er det redd opp med Exo sengesett fra Halvor Bakke. Sengesettet i jacquardvevet sateng (TC400) av førsteklasses langfibret bomull er mykt mot huden med et delikat mønster. Perfekt for alle årstider på hytta – en fryd for øyet og en glede å sove i.

Sammen med det luksuriøse Wellington-sengeteppet i myk velour gir dette sengesettet en sofistikert og varm atmosfære til soverommet. Den dype blåfargen på sengeteppe skaper en beroligende kontrast og passer perfekt til en hytte ved sjøen, hvor den tilfører både eleganse og en maritim følelse. Sammen med det luksuriøse Wellington-sengeteppet i myk velour gir dette sengesettet en sofistikert og varm atmosfære til soverommet. Den dype blåfargen på sengeteppe skaper en beroligende kontrast og passer perfekt til en hytte ved sjøen, hvor den tilfører både eleganse og en maritim følelse.

Velourens rike tekstur og den klassiske designen fra Halvor Bakke gjør dette til et tidløst valg og passer perfekt i denne hytta hvor 3 generasjoner kan få gleden til å sove godt.Velourens rike tekstur og den klassiske designen fra Halvor Bakke gjør dette til et tidløst valg og passer perfekt i denne hytta hvor 3 generasjoner kan få gleden til å sove godt.

Produktene som ble vist på Eventyrlig oppussing