Lekker pyntepute fra Rebell, Norsk Dun. Pute i bomull med print på forside

Jord. Vind. Ild.

Messina liker å ta litt plass og oppmerksomhet. Fargene spiller flere fargepaletter gode – fra de nøytrale lyse – til de mer fargesterke i flere paletter. Den elegante, men likevel robuste tekstilen holder formen godt. Som et deilig vindpust av en pute.

Pynteputer i lin i ulike farger

Tidløs. Subtil. Naturlig.

Cerci er ikke den mest prangende puta i flokken. Det matte linstoffet gir tekstur og taktilitet og får andre overflater til å skinne enda sterkere. Cerci er en jordnær klassiker som bare blir vakrere med tiden.

Pynteputer i dyp blå farge

Leken. Lystig. Fargerik.

Fiore er som en forfriskende bris en varm sommerdag. Friske farger og sirlige blomster møter solid velour i en vakker symfoni. Fiore sprer glede og energi, og er en fargepalett i putesamlingen.

Pynteputer i velour 50x50 i mange farger

Klassisk. Tidløs. Stilren.

Caisa er en klassiker som aldri blir kjedelig eller går av moten. Den vakre veluren gir dybde i fargene, og den myke overflaten komplementerer alle dine putefavoritter. En myk favoritt som aldri går av moten.

Pyntepute i velour

Verdig. Jordnær. Klassisk.

Epi har en subtil, underspilt eleganse og spiller godt på lag med de andre putene i bunken. Blir lett en favoritt takket være sin autentisitet og enkelhet.

Divo pynteputer i stabel

Glamorøs. Stilsikker. Dekadent.

Divo er som champagne på en helt vanlig tirsdag – en putenes Casanova. Designet oser av dekadens og selvsikkerhet, vidunderlig vakker og en absolutt maksimalist i viskosevelur med sin fantastiske glans og fargespill.

Cleo pynteputer med frynser i mange farger

Luksuriøs. Lekker. Livsbejaende.

Cleo har en smak for det overdådige og dekadente. Det silkelignende stoffet skaper et gnistrende vakkert fargespill med deilig tekstur som er en fryd for sansene.

Pynteputer plassert på en puff

Lun. Trygg. Tidløs.

Lana er laget av resirkulert ull, og er ærlig og redelig. Så ordentlig er Lana, at du kan unne deg litt sofakos med et sjokoladestykke eller to. Klart det er lov på en vanlig onsdag!

Pynteputer plassert på en hylle

Dydig. Diskret. Naturlig.

Foglia betyr blad på italiensk, og denne puta lever opp til navnet sitt. Det rustikke linstoffet blir enda vakrere med årene, og Foglia blir en kjær følgesvenn i putesamlingen. 

Innleggsputer og pynteputer fra Norsk Dun i høy kvalitet

Norskproduserte innmatsputer

Fine pynteputer fortjener skikkelige innmatsputer! Vi produserer fjærputer på fabrikken vår i Mysen og fyller putene med akkurat passe fjær slik at putene dine ikke bare ser lekre ut, men også gir god støtte i ryggen. Utmerket fyllkraft gir god spenst i putene!

Norsk Dun innleggspute
20+ på lager
Fra 139,-