Gustav Ovland Marabel putevar

50x60 Brun / Jord

Varenr:118967
Gustav Ovland Marabel putevar 50x60 Brun / Jord Gustav Ovland Marabel putevar 50x60 Brun / Jord Gustav Ovland Marabel putevar 50x60 Brun / Jord Gustav Ovland Marabel putevar 50x60 Brun / Jord Gustav Ovland Marabel putevar 50x60 Brun / Jord
Farge variantBrun
Størrelse
199,-
-+
Forventet på lager 25.11.2024

Fast fraktpris kr. 75,- Gratis over 1 000,-

2-4 dager levering med Posten

Betal enkelt med Klarna eller VIPPS

Det myke og svale stoffet gir en behagelig følelse mot huden, perfekt for en god natts søvn. Putevaret har sideåpning og klaff. Den broderte kanten er en fin detalj som gir det lille ekstra. Samme design fås i komplett sengesett.

 

Produktdetaljer:

  • 50 % resirkulert bomull og 50 % BCI sertifisert bomull (Better Cotton Initiative)
  • 2 cm Oxform-ramme på toppen av putetrekket
  • Brodert søm langs toppen på putetrekket
  • Putetrekk med sideåpning og klaff, åpning i bunnen med stoffknapper på dynetrekket
  • Består av 1 stk putetrekk
  •    Dette produktet er en del av Gustav Ovlands kolleksjon Stärkelsefabriken


Gustav Ovland sin kolleksjon Stärkelsesfabriken reflekterer hans bærekraftige visjon, og i serien finner du kun produkter som er både estetiske og etiske. Hans produkter er laget for å vare lenge, og for å skape en hyggelig og miljøvennlig atmosfære i hjemmet ditt.

 

Dette sengesettet fra Gustav Ovland er produsert av bomull og lin - begge naturlige materialer som med sine unike egenskaper gir mange fordeler.

 

Lin er et rent naturprodukt som kommer fra lin-planten, og er blandt de sterkeste vegetabilske materialene. Lin er svært absorberende og puster godt, og er et materiale som er lett å ta vare på. I kombinasjon med bomull gir dette et sengetøy som er både mykt og svalende, med god slitestyrke du vil ha glede av lenge.

Du har også sett på: