STAY Multi

High 50x70 760g 3-kammer

Varenr:117065
STAY Multi High 50x70 760g 3-kammer STAY Multi High 50x70 760g 3-kammer STAY Multi High 50x70 760g 3-kammer STAY Multi High 50x70 760g 3-kammer STAY Multi High 50x70 760g 3-kammer
2 699,-
-+
20+ på lager

Fast fraktpris kr. 75,- Gratis over 1 000,-

2-4 dager levering med Posten

Betal enkelt med Klarna eller VIPPS

STAY Multi har en spesiell oppbygging som gjør at puten gir god støtte, samtidig som den føles soft og behagelig. Puten er fylt med en blanding av 50% muscovy dun og 50 % små fjær i kjernen. Dette gir puten stabilitet og god støtte til nakken. Ytrekamrene er fylt med 90% muscovy dun og 10 % små fjær slik at puten føles soft og behagelig gjennom hele natten.

 

Dette er en perfekt pute til deg som trenger en litt fastere pute.

 

Produktinformasjon:

  • Trekket er i 100 % bomullscambric
  • Fyllvekt: 760 gram
  • 725 cuin bæreevne
  • Velg mellom medium eller høy
  • Kommer i størrelser: 50x70, 60x80 og 70x100 cm
  • STAY bag medfølger ved kjøp av STAY dunpute. Ta med deg pute på tur, eller bruk baggen til oppbevaring av STAY dunprodukter som du skal lagre
  • Norskprodusert, svanemerket og allergivennlig
  • Downpass-merket som er det best etablerte sporingssystemet for dun og fjær


STAY er en fantastisk kolleksjon av deilige dunprodukter som er utviklet ned til den minste detalj, og som kvalitetsmessig starter der de fleste andre dun kolleksjoner har sitt høyeste nivå. Kolleksjonen er satt sammen av alle de dun produktene som gir den optimale søvnen og komforten, både over og under kroppen.

 

Dun – naturens lille mirakel
Dun er et lite stykke magi fra naturens side. Gjennom millioner av år har dunens egenskaper gjort det mulig for gjess og ender å holde på varmen i ekstrem kulde, og holde kroppen sval og behagelig i sommervarmen. Vi låner denne egenskapen for å sørge for at du har riktig temperatur når du sover. 

Våre produkter er laget i Norge for nordiske forhold, så du skal kunne sove godt uansett årstid. 

 

Dunen er omsorgsfull
All vår dun kommer fra sjøfugl - and eller gås - som har utviklet ekstreme egenskaper når det gjelder isolasjon og fukthåndtering. I den kaldeste perioden om vinteren, finner sjøfuglen fortsatt sin mat under vann og det er ekstremt viktig at vannet forsvinner raskt fra kroppen når den kommer til overflaten. Dun og fjær kvitter seg raskt med vann og varmer opp kroppen når den er kald. Denne egenskapen forsvinner ikke når dun fylles i dyner, puter og toppmadrasser.

Så i tillegg til at det er behagelig, kvitter duna seg også med fuktighet og sørger for at temperaturen er optimal – den viser omsorg for oss for at vi skal sove godt.

Du har også sett på: