Midt i livet og heitere enn noen gang

Dundynen for deg som plages med hetetokter 

Mange kvinner er plaget med hetetokter i overgangsalderen som gir dårlig søvnkvalitet og generell mangel på energi i hverdagen. Hetetokter forstyrrer søvnen, som er avgjørende for god helse og livskvalitet. Det er lite morsomt å starte dagen trøtt, varm, klam og kanskje litt irritert.

"Dette er dyna for de heiteste damene:)) Jeg har selv sovet med den i noen uker og er kjempefornøyd. Fra å kaste dyna av og på hele natten sover jeg nå som en stein. Den er lett, luftig og sval, samtidig som ventilasjonsrutene gjør at den ikke blir klam og fuktig. Pakk den sammen og ha den med i veska når du skal på ferie. Den tar ingen plass." 

Tone 56 år

Heit om natta - Helt om dagen 

Norsk Dun har utviklet en dundyne for og av kvinner i sin beste alder som vil gi jevnere søvn gjennom hele natten. Dundynen er rutesydd og har ventilerende ruter av mesh som sørger for at svette transporteres ut og frisk luft kommer inn. I tillegg er dynen fylt med 100 % ren hvit muscovydun og dunen bidrar her med sin glimrende fuktregulering slik at svette raskt luftes ut av dynen. 

 

Fordeler med STAY Balance dundyne:

✓ Regulerer temperaturen ekstra godt

✓ Kvitter seg med fuktighet raskt

✓ Dundynen føles lett og god mot kroppen

✓ Superlett duntett og komfortabelt trekk

✓ Produsert på Mysen

✓ Allergivennlig

 

Dynen passer til alle som sliter med hetetokter og nattesvette, eller om du ønsker en ekstra lett dyne.

 

Hos Norsk Dun har vi en kvinneandel på 80 % og vi har mange flotte og heite damer i overgangsalderen med oss på laget. Vi er opptatt av å tilpasse våre produkter slik at alle skal få muligheten til å sove godt - uansett hvilken livsfase de er i. 

Ikke la hetetokter og dårlig søvn begrense deg 

Oppdag fordelene med Balance-dynen og gi deg selv den gode nattesøvnen du fortjener. Dynen passer også fint til andre heite personer som ikke er i overgangsalderen, men som ønsker seg en lettere dyne som ventilerer bedre.