Homebylise gir soverommet et eksklusivt uttrykk

@homebylise har plukket ut sine favoritter hos Norsk Dun. Et nyoppusset soverom fortjener nye tekstiler. Lise falt for kolleksjonen til Halvor Bakke. Det skjønner vi godt, for Bedtime Story inneholder alt du kan drømme om til soverommet!

Sengetøy i sateng fra halvor bakke. Stylet av @homebylise

Mykt sengetøy med fra Halvor Bakke. Stylet av @homebylise

Slik har Lise stylet soverommet med produkter fra Halvor Bakke

Lise har stylet soverommet på våren og høsten og for skikkelig sommerstemning på det nye soverommet valgte hun sengesettet Garden of Cape. Sengesettet har en herlig lys blåfarge og med fint blomster- og bladmønster bringer det virkelig vår og sommer inn på soverommet. 

 

For å skape luksusfølelsen på soverommet er det valgt Wellington hotellputer, pølleputer og sengeteppe - Dette også fra Halvor Bakke. Dette synes vi ble en perfekt match. Fargen Plum kitten tar opp de grå detaljene i sengetøyet og velour slår aldri feil om du ønsker et luksuriøst uttrykk på soverommet. 

Velger sengetøy etter sesong

På høsten har Lise valgt et mørkere sengesett fra Halvor Bakke som heter Bedward. Dette sengetøyet har kommet i brunt denne høsten. Fargen matchet nydelig sammen med de myke Wellington putene og sengeteppe hun hadde fra før. 

 

Felles for sengetøyet til Halvor Bakke er at det er i topp satengkvalitet med trådtelling på hele 400. Det gir et utrolig mykt og godt sengesett som innbyr til god nattesøvn.

Skap samme stil på soverommet

Sengetøy i sateng fra halvor bakke. Stylet av @homebylise

Mykt sengetøy med blomstermotiv fra Halvor Bakke. Stylet av @homebylise

Paisleymønster på satengsengetøy fra Halvor Bakke som heter Bedward. Detaljbilde.

Blomstermønster på satengsengetøy fra Halvor Bakke som heter Garden of Cape. Detaljbilde.

Kjøp produktene her