Eventyrlig oppussing på Hvaler

Eventyrlig oppussing fra Hvaler, epiode 2 2023

Klassisk og tidløst på Hvaler

Turen denne uken gikk til Hvaler og hytta ble lys og lekker. 70,80 og 90-tallet ble borte og erstattet med en klassisk stil i lyse og delikate farger.

 

Norsk Dun bidro til den ultimate komforten med deilige innmatsputer. Hvert rom fikk sin egen unike stil, med puter som ikke bare var behagelige å sitte eller ligge på, men også en estetisk nytelse. Deilige håndklær fra Halvor Bakke ble en elegant og komfortabel tilføyelse til hytta på Hvaler.

 

Oppgraderingen av huset innvendig ble så delikat og tidløst. Se resultatet her. 

 

Foto: Ragnar Hartvig

 

Utearealet ble ikke glemt. Gutta sørget for et  nytt uteområde med solide materialer og komfortable utemøbler. De lysere fargene på hytta skapte en vakker kontrast til den frodige furuskogen og de majestetiske svabergene.

 

Utedusjen ble utstyrt med deilige store håndklær fra Halvor Bakke. Clifton håndkle er i egyptisk bomull og har god absorberingsevne og utrolig myke. De sørger for en ekstra behagelig opplevelse etter en avkjølende utendørsdusj.

Vi elsker lakentipset som Halvor Bakke kom med for å beskytte møbler og gulv mot solbleking når man ikke er på hytta. Vi sendte med noen lyse flate laken som Halvor brukte til å lage solskjerming av.

 

Følg den smarte løsningen til Halvor Bakke:

  • Lag hull hver meter langs lakenet
  • Sett på maljer
  • Sett på små stifter over listverket på vinduet som du kan feste lakenet i
  • Ferdig!

Da slipper du at sola lysner møblene og skjermer for innsyn.