Stay Happy pute

Lav 40x60 90g

Varenr:116979
Stay Happy pute Lav 40x60 90g Stay Happy pute Lav 40x60 90g Stay Happy pute Lav 40x60 90g Stay Happy pute Lav 40x60 90g Stay Happy pute Lav 40x60 90g
539,-
-+
20+ på lager

Fast fraktpris kr. 75,- Gratis over 1 000,-

2-4 dager levering med Posten

Betal enkelt med Klarna eller VIPPS

STAY HAPPY by Norsk Dun

Perfekt til nysgjerrige små eventyrere som skal erobre verden – de trenger god søvn og hvile for å vokse seg sunne og sterke.

Uthvilte barn er en god investering i livskvalitet for hele familien, og det å sove godt er viktig for barnets utvikling. STAY Happy dundyner og puter har deilig 100 % økologisk bomullstrekk med 90 % klasse 1 ren ny hvit Muscovy dun og 10 % små fjær. Dette gir en fantastisk følelse av mykhet og høy komfort for barnet. Dynene og putene kommer i en herlig tekstilbag i en glad gul farge som kan brukes til overnattinger og har plass til litt leker og natt tøy i tillegg til dyne og pute. Baggen er i tillegg ypperlig til å pakke bort dyne og pute i til oppbevaring.

 

Produktinformasjon

  • 90 % Muscovy dun og 10 % små fjær
  • Trekket er i 100 % økologisk bomull
  • Fyllvekt: 90 gram
  • STAY Happy bag i nydelig gul farge medfølger ved kjøp av dyne
  • Norskprodusert, svanemerket og allergivennlig
  • Downpass-merket som er det best etablerte sporingssystemet for dun og fjær
  • Dunputene til barn fås i 2 ulike størrelser: 35x40 cm (barn), 40x60 cm (juniorpute) og 2 ulike tykkelser (lav og medium)


Happy er en del av konseptet STAY by Norsk Dun som er vinnere av Designindustriens bransjepris. Dundynene og -putene er produsert i fabrikken vår på Mysen.

Egenskaper ved dunprodukter

Ikke for varmt, ikke for kaldt, heller ikke for klamt - Rett og slett perfekt å sove i. Dunprodukter har en unik evne til å regulere temperaturen. Fordelen med STAY Happy dunprodukter er at dun isolerer både mot varme og kulde. Dun transporter fuktighet slik at det blir mer behagelig og gir bedre søvnkvalitet.

Vask

Alle STAY Happy dunprodukter kan vaskes på 60ºC i en normal vaskemaskin. Bruk vaskemidler for ull og skånsom vask. For tørkingen i en tørketrommel bør du bruke tennisballer. Tørk i sekvenser på 30 minutter og rist løs eventuelle dun og fjær som har klumpet seg før du fortsetter tørkingen. Daglig bør man riste dundynene og –putene slik at dunene får luft og holder sin spenst. Lufting av dundynen bør foregå i skyggen. Man skal aldri slå eller banke dundynene da det kan ødelegge dunene.

Du har også sett på: