Dozy dyne Svanemerket

Medium 100x140 210g

Varenr:113956
Dozy dyne Svanemerket Medium 100x140 210g Dozy dyne Svanemerket Medium 100x140 210g
1 499,-
-+
100+ på lager

Dozykonseptet – sørger for at ditt barn får dekket sitt søvnbehov

 

Dozykonseptet er utviklet som en total løsning for ditt barn. Med blant annet dun dyner og puter, topp madrass, nattpose og sengetøy finner du lett det som ditt barn vil sette pris på i alle timene det tilbringer i drømmeverden.

 

Dozy dundyner og -puter har derfor deilige 100 % økologiske bomullstrekk fylt med 90 % ren ny hvit Muscovy dun og 10 % små fjær. Dette gir en fantastisk følelse av mykhet og høy komfort.

 

Dozykonseptet består av følgende produkter:

  • Helårs eller sommer dyner for baby og barn.
  • Baby pute og barnepute.
  • Toppmadrass i dun for bruk i barneseng, vogn og vugge.
  • Nattpose i dun.
  • Duntøfler for baby/små barn.
  • Sengetøy i to lekre design, produsert i bomull og sateng.
  • Sengehimmel for vugge eller barneseng.


Egenskaper ved dunprodukter

Ikke for varmt, ikke for kaldt, heller ikke for klamt - Rett og slett perfekt å sove i. Dunprodukter har en unik evne til å regulere temperaturen. Fordelen med Dozy dunprodukter er at dun isolerer både mot varme og kulde. Dun transporter fuktighet slik at det blir mer behagelig og gir bedre søvnkvalitet.

 

Vask

Alle Dozy dunprodukter kan vaskes på 60ºC i en normal vaskemaskin. Bruk vaskemidler for ull og skånsom vask. For tørkingen i en tørketrommel bør du bruke tennisballer. Tørk i sekvenser på 30 minutter og rist løs eventuelle dun og fjær som har klumpet seg før du fortsetter tørkingen. Daglig bør man riste dundynene og –putene slik at dunene får luft og holder sin spenst. Lufting av dundynen bør foregå i skyggen. Man skal aldri slå eller banke dundynene da det kan ødelegge dunene.